TÖRTÉNETÜNK

Társaságunk már közel 20 éve acélvázas építmények szerkezetek kivitelezésével foglalkozik.

" A tehetség kevés. A jelentős eredményt felmutatóknál a tehetség lelkesedéssel és kemény munkára való képességgel párosul."

KREATIVITÁS & MERÉSZSÉG

Fedezze fel szolgáltatásainkat

Az acélvázas (könnyű szerkezetes) építmények óriási előnye a hagyományos építményekhez képest, az alacsony kivitelezési költség, a szerkezet alkíthatósága és a rendkívül gyors kivitelezhetőségi idő.

service
VÁLTOZATOK

Az építmények számtalan változatban léteznek: lehetnek technológia tárolók, raktárak, logisztikai építmények, gyártó vagy egyéb üzemi csarnokok, irodák, oktatási centrumok, mezőgazdasági építmények, vagy ezek kombinációi.

SZERKEZET

Az építmények szerkezeti kialakítása nagyszilárdságú korrózió védelemmel ellátott acélvázszerkezetből, és a tartószerkezetet beburkoló az igényeknek megfelelő héjazatból állnak és természetesen horganyzott rögzítő elemekkel kerül össze szerelésre.

TERVEZÉS

Az alap és a vázszerkezet tervezése a megrendelő igényeinek felmérésével, a helyi környezeti adottságok szem előtt tartásával, a talaj mechanikának megfelelően és a valamennyi lehetséges terhelési igénybevételt (szélteher, hóteher, szeizmikus igénybevétel és az esetleges belső szerkezeti terheléseket, darupálya, belső födémek) figyelembe véve készül el.

MUNKÁINK

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

MetalQuo Telephely

Telephelyünkön is várjuk szeretettel, kérjük egyeztessen előre időpontot kollégáinkkal, amit a bal oldalon a levélírással tud legkönnyebben elérni.

Székhely címünk
1028 Budapest Szepesi utca 9/B 1.
Telefonszámunk
Office (+36) 1 300 6467
EMAIL ELÉRHETŐSÉG
Email: Kérjük küldjön üzenetet a Kapcsolat Form segítségével
Web: www.metalquo.com