MINŐSÉGRE TÖREKSZÜNK

NAPELEM RENDSZER
0 FORINTÉRT

Nálunk mindent megtalálhat a tervezéstől a kivitelezésig. Napelemes rendszereink megbízhatóak és állami támogatással 100%-ban ingyenesek.

system-icon-1

Újrahasznosítás

A napenergia hasznosítása, egy alapvető lehetőség mindannyiunk számára. A napenergiát már évek óta használjuk forró víz előállítására, azonban a solar panelek elterjedésével elektromos áram előállítására is használható. Ezért célszerű kihasználnunk a bolygónk fenntartása szempontjából is!

system-icon-2

Jármű Töltés

Az elektromos áram termelése, és az elektromos járművek elterjedése lehetővé teszi, hogy járműveinket akár ingyenesen töltsük fel a napi használatra, és a napenergiát felhasználva környezetkímélően jussunk el munkahelyünkre.

system-icon-3

Napenergia

Nap energiája a földön használt összes elektromos áram mennyiségének 35000- szeresét szolgáltatja minden egyes pillanatban. Ez azt jelenti, hogy a 7 milliárd lakosú bolygónk teljes energia ellátását a nap egymagában képes pótolni.

Otthoni Napelem rendszereink

Állami támogatással is kérheti, akár 100% visszatérítéssel rendszereinket... 2021 Decemberétől az állami támogatások segítségével napelemes rendszereinket már 100%-os támogatás mellett, azaz akár ingyen is igényelheti. Forduljon hozzánk bizalommal.